Öne Çıkan Yayın

Evden Kazanç Sağlamanın En Kestirme Yolu Nedir?

İnternet üzerinden yaptığım araştırmalar sonucu, evden kazanç sağlamanın en kestirme yolunun günümüz itibariyle blog yazmak ya da diğer bi...

27 Kasım 2014 Perşembe

Evden Kazanç Yolları

Evden Kazanç Yolları

Sevgili arkadaşlar tekrar merhaba,

Bugün ise sizlere -evden kazanç- yolları hakkında kısaca bilgiler vermek istiyorum. Bir önceki yazımız olan evden kazanç isimli yazımızda bunlara fazlasıyla değindiğimiz için burada kısa bir özet geçmeyi uygun buluyorum ve her zaman yaptığım hatırlatmayı tekrarlıyorum. Eğer evinizden para kazanmak istiyorsanız, lütfen ama lütfen yazdıklarımı pür dikkat inceleyiniz, bu şekilde yaptığınızda İnşallah eliniz dolu olarak bu sayfadan ayrılacaksınız, aksi istikamette ise ne yazık ki boşa vakit harcamış olacaksınız.

Yıllardır internet üzerinden para kazanan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, internetten para kazanmak eskisine göre biraz zorlaşmış ama bu zorluktan öte geçmemiştir. Yani şu şekilde anlatmak gerekirse, belli bir zaman internetten gelir elde etme imkanları oldukça çoğalır ve herkes bir bakmışsınız bu sektörden pay alıyor yani para kazanıyor, ama bir bakmışsınız öyle bir zaman gelmiştir ki bu işin piri bile olan kişiler on kuruş parayı zor toparlıyor. Yani demem o ki, internette her an her şey olabilir.

Daha önce de örneklerini verdiğim gibi, sizler için farklı alanlarda, farklı kazanç getirileri olan ve evinizden gelir elde edebileceğiniz çeşitli sponsorlu bağlantılar vereceğim. Bunlar sayesinde sizde diğer ziyaretçilerim gibi "evden kazanç yolları" üzerine inşallah eşsiz bilgiler bulabileceksiniz.

Evde kazanç yolları nelerdir?


Evden kazanç yolları hakkında söylenebilecek oldukça çok şey vardır. Bunlar iki ana başlık altında sıralanabilir, hangileri diyecek olursanız?

  1. Evinizde öyle ya da böyle bir şekilde ek gelir elde edebilirsiniz. Mesela bazı fabrikalar evlere "fason işleri" verirler. Fason nedir diyecek olursanız ise; yani bir fabrikada gereksiz yere iş gücü kullanıp vakit kaybetmektense, aşırı bir beceri gerektirmeyen ve bilen bilmeyen hemen hemen herkesin yapabileceği basit bir kaç işlem diye tanımlayabiliriz. Şöyle ki: örneğin bir fabrika dijital uydu alıcısı üretiyor diyelim ve bu uydu alıcısının da tek bir kalıp üzerinden farklı versiyonları olduğunu düşünelim. Modeller üzerinde çok ufak tefek delikler açılacak ya da bir yerleri kıvrılacak gibi basit el becerileri yapacağımızı düşünelim. Daha sonra da yaptığımız bu değişikliklerin üzerilerine fabrikada gerekli alet edevat yardımıyla parçaların monte edildiğini düşünelim. İşte bizim evde yaptığımız o bir kaç küçük kesme, kırpma, bölme işlemleri, yapılan bu uydu cihazının versiyonlarını, modellerini oluşturuyor diyebiliriz. Fason işini kısaca bu şekilde açıklayabiliriz.
  2. Diğer bir kazanç metodu ise, tamamen internet üzerinden olanıdır. İnternet üzerinden kazanç gerçekten zevklidir ve bağımlılık yapar :) Çünkü hem rahat hem de basit denebilecek bir işlemdir. Tabi ki her işin bir öğrenme süreci oluyor, elbette bunlardan sonrası için konuşuyorum. İnternetten para kazanmanın sayısız yolu var bunlara bir kaç başlık altında değinmek istiyorum. Mesela:
  • Anket doldurarak para kazanmak: Hangi sokakta bizi çeviren anketörler var ya, işte bu anketörlerin sordukları soruları sana bazı bu iş ile ilgilenen ciddi ve önemli yerli yabancı siteler benzer soruları sana soruyorlar ve verdiğin her cevap ya da doldurduğun her anket için sana para veriyorlar. Nereden bulup da bu parayı veriyorlar diyecek olursanız hemen onu da cevaplayayım. Cevabı çok basit, anketi yani araştırmayı yaptıran firma, kurum, kuruluş vs. neresi olursa oradan :)
  • Diğer bir yöntem ise, online komisyonculuk olarak tanımlayabileceğimiz satış ortaklığı yani affiliate marketing gelmektedir. Burada ise, başkalarının ürünlerini(tanımanız gerekmiyor), yine bambaşka birilerine satmanızdır.(Sattığınız bu kişiyi de tanımanız gerekmiyor.) Olay aslında son derece basit, ürün sahibi diyor ki, al kardeşim benim ürünüm budur ve sattığın her ürün için alacağın komisyon ise şudur.. Bu sayede kolay ve pratik bir yoldan her şey hallolmuş oluyor. Bunun için çeşitli kaynaklar bulunmaktadır. Daha fazlasını yazının sonundaki sponsorlu bağlantılar aracılığı ile elde edebilirsiniz.
  • Ve son olarak da belki de yıllardır süre gelen, getirisi oldukça düşük ama yine de hiç bir zaman internetin vazgeçemediği, tıkla kazan, oku kazan ve yaz kazan gibi metotlar gelmektedir. Bu gibi yöntemlerle de evinizden kazanç sağlayabilirsiniz.
Evet artık bu kadar çok bilgiden sonra sizleri asıl beklediğiniz evden kazanç yolları ile tanıştırmak istiyorum. Dediğim gibi evinizden yapabileceğiniz sayısız iş yöntemleri var, tercih sizin, ister öyle yaparsınız ister böyle. Ben elimden geldiğince basit ve yapılması hızlı olanları size göstermeye çalışıyorum...

Umarım yardımcı olabilmişimdir, bir sonraki yayında görüşmek üzere bol şans..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder